Jídelní lístek
Studené předkrmy / Cold starters
100 g Sýrový talířek 70,-
Cheese plate
100 g Olivy s balkánským sýrem
90,-
Olives with balkan cheese
75 g Uzený losos na sýrovém
toustu 90,-
Smoked salmon on cheese
toast
Teplé předkrmy / Warm startes
100 g Hermelín smažený nebo
grilovaný 85,-
Camembert fried or
grilled
200 g Pražené
grundle
90,-
Roast anchovies
150 g Grilovaná klobása s
hořčicí
90,-
Grilled sausage with
mustard
Polévka / Soup
Dle denní
nabídky
40,-
According to daily offer
Hlavní chody / Main disches
150g 250g
Kuřecí steak s bylinkovým
máslem 130,- 150,-
Chicken steak with herb bitter
Kuřecí steak v sušené
šunce 130,- 150,-
Chicken steak in dried ham
Zapečený kuřecí plátek
s nivou 130,- 150,-
Baked
chicken fillet with blue cheese
Smažené
kuřecí řízečky 130,-
Fried chicken cutlets /breaded/
Grilovaná
krkovička
s česnekem
150,- 170,-
Grilled pork neck with garlic
Smažený
vepřový řízek
130,-
Fried pork cutlet /breaded/
300 g Biftek na barevném
pepři 370,-
Beefsteak in Colorad pepper /tenderloin/
200 g
Nudličky ze svíčkové s chilli
papričkou 265,-
Noodles of beef tenderloin with chili peppers
Speciality / Specialites
Příprava cca 45 minut / preparation
45 minutes
200 g Masový
špíz 295,-
Kuřecí
nebo vepřové maso se slaninou a cibulí, podávané
s pečenou bramborou, dušenou
zeleninou a bylinkovým dresinkem.
Meat
on needle
Chicken
or pork meat with bacon and onion, served
with baked
potato, steamed vegetace and herb dressing.
Jídlo na objednávku /1-2 dny předem/ pro 2 a více osob
Pečená kachna, pečená husa, vepřová
kolena, tatarský biftek a.p.